לןגן

חלת-שום

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 04/01/2017 | 19:33
חלת-שום

תקציר המתכון: מתכון קל וטעים לחלת-שום, תוספת מצויינת למרקים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לכתוש את השום ולערבב בקערית יחד עם שמן זית ומלח ולערבב היטב. לפרוס חלה (או כל לחם אחר) ולהבריש עלייה מן התערובת. לסדר מעל זיתי קלמטה(לא חובה) ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך כ-15 דקות