לןגן

ארוחת ערב כיפית בשרית

מאת: דבורה לאה אמיר, פורסם: 03/01/2017 | 20:04

תקציר המתכון: ארוחה קלילה וסוםר טעימה במינימום עבודה

קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפרוס את תפו"א לפרוסות דקות. לטבל בשמן זית, מחח גס ורוזמרין ופלפל שחור

  2. להכניס לתנור על 200 מעלות עד להשחמה.

  3. בקערה לשים פפריקה, כרכום סויה, מלח גס ופלפל ושמן.

  4. חממי מחבת כשהשמן רותח לצרוב את החזה עוך עד להשחמה.

  5. להגיש עם סלט חי ולהתענג