לןגן

פשטידת אטריות רחבות עם גבינות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 02/01/2017 | 14:39
פשטידת אטריות רחבות עם גבינות

תקציר המתכון: פשטידה טעימה עם תערובת של גבינות מתאימה לארוחת ערב חלבית לגדולים ולקטנים כאחד

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים את האטריות הרחבות בהתאם להוראות היצרן ומסננים.

  2. את הבצל הקצוץ מטגנים בשמן עד להשחמה ומניחים לקירור בצד. בינתיים מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.

  3. בקערה גדולה מערבבים את הגבינות והביצים, ומוסיפים את התבלינים.

  4. מערבבים היטב, בודקים טעמים ובמידת הצורך מוסיפים מלח (לפי טעמו האישי של כל אחד).

  5. מוסיפים את האטריות הרחבות והבצל המטוגן לקערה, ומערבבים היטב.

  6. משמנים תבנית חד פעמית בגודל גדול, מפזרים את פירורי הלחם מניחים את התערובת ומשטחים.

  7. מעל הפשטידה שמים את הגבינה הצהובה.

  8. אופים בתנור בחום של 180-200 מעלות למשך כשעה עד להשחמה.

  9. בתיאבון