לןגן

מרק שעועיץ עם איטריות עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 01/01/2017 | 12:12
מרק שעועיץ עם איטריות עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של ליהי לולו קרויץ

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבחור תוכנית ידנית (PRO) ולכוון לשעה על טמפ׳ של 150 מעלות

  2. למזוג לסיר את השמן

  3. להוסיף את הבצל לערבב ולסגור את המכסה ל- 2 דקות טיגון

  4. להוסיף את הגזר ולטגן כ-2 דקות עם מכסה פתוח

  5. להוסיף מי ברז-או מים רתוחים קצת יותר מחצי גובה סיר

  6. לסגור את המכסה, להגיע לרתיחה ולהרתיח כ-2 דקות

  7. להוסיף את תפו״א ולבשל כ7-10 דקות

  8. להוסיף 2 כוסות שעועית לבנה מבושלת

  9. להוסיף אבקת המרק והמלח

  10. להוסיף קורט פלפל שחור ולהרתיח כ- 2 דקות

  11. להוסיף כחצי כוס פטרוזיליה קצוצה

  12. להוסיף את האיטריות ולבשל עד שהאטריות מוכנות ולהגיש

  13. בתאבון!

  14. אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.

  15. כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.