לןגן

קן לציפור

מאת: Anat Aba Eylon, פורסם: 31/12/2016 | 11:59
קן לציפור

תקציר המתכון: קל זריז וטעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקרם

אופן הכנה

  1. נחמם תנור 180 מ'

  2. להמיס חמאה

  3. ולערבב עם שערות הקדאיף המופשרות. ונוסיף א. סוכר.

  4. נניח בתוך תבנית שקעים של מאפינס וניצור גמה בפנים.. חלול.

  5. נאפה להזהבה.

  6. נוציא מהתבנית על תבנית אחרת הפוכים מחזרים לתנור להשחמה.

  7. בינתיים נכין רוטב בסיר קטן.

  8. פ. יער 1/4 כוס מים וסוכר. נבשל להמסת סוכר והסמכה. נוסיף לימון נבשל 2 דק ומקרר.

  9. נקציף שמנת מתוקה, פודינג סוכר ווניל. נוסיף גבינת שמנת. במידה ולא מתוק ניתן להמתיק בא. סוכר.

  10. נרכיב את המנה.

  11. קן, קרם פ. יער וכמה פירורי שערות. שפוררתי מאחד שלא יצא יפה.

  12. טעים ופשוט