לןגן

חנוכה-סופגניות אשל (ללא מילוי)

מאת: מירי גולני, פורסם: 31/12/2016 | 08:05
חנוכה-סופגניות אשל (ללא מילוי)

תקציר המתכון: בנר חמישי של חנוכה החלטתי לקחת סיכון ולנסות ולהכין את סופגניות האשל של האלופה, האחת והיחידה - מלי מאירוב. תודה על המתכון.

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המצרכים.

  2. בסיר עם שמן עמוק שרתח, להוריד את הלהבה לבינונית.

  3. לטבול 2 כפיות (רצוי עם ידית ארוכה) בסיר עם השמן.

  4. לקחת כפית מהתערובת ולהכניס אותה קרוב מאוד לשמן, ועם הכפית השנייה לדחוף את התערובת לתוך השמן.

  5. הסופגניות מוכנות מהר מאוד כשהן מזהיבות... לפעמים צריך להפוך אותן ולפעמים הן מתהפכות לבד.