לןגן

עוגת ריבת חלב

מאת: אילנית גואברה, פורסם: 30/12/2016 | 18:24
עוגת ריבת חלב

תקציר המתכון: שכבות של ריבת חלב: תחתית ריבת חלב✔ שכבת ריבת חלב✔ קרם ריבת חלב✔

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למרוח מעל התחתית

לקישוט

לשכבת הקרם

לתחתית

אופן הכנה

  1. מפרידים ביצים מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל

  2. מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים, שמן, קמח, ריבת חלב ואבקת אפייה בהדרגה

  3. אופים בתבנית 24 כעשרים דקות ומצננים

  4. מורחים ריבת חלב מעל התחתית

  5. מקציפים את הקרם ומזלפים או מורחים

  6. מקשטים בריבת חלב ומקררים מספר שעות