קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בקערה רחבה שמים את הבשר הטחון מוסיפים את הבצל הקצוץ, שיני שום קצוצים, תפו"א מגורד, גזר מגורד, סוחטים היטב את פרוסות הלחם ומוסיפים לתערובת הבשר, מוסיפים את התבלינים, שמן הזית והביצים ומערבבים לעיסה אחידה.
צרים קציצות בינוניות ושטוחות. מטגנים את הקציצות בשמן רגיל (לא חם מדי!!) על אש נמוכה בסבלנות רבה עד להשחמה ולא מעבר לכך. הקציצה צריכה להיות שחומה מבחוץ ורכה ועסיסית מבפנים.