תקציר המתכון: עוגת שוקולד מ2 ביצים ונשארת גבוהה רכה וטעימה הייתם מאמנים?
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
(לאפות בתבנית 24 הכי חשוב.)
לשים בקערת מיקסר את החומרים ולהקציף טוב טוב..לשמן תבנית 24 עגולה לשפוך את התערובת ליישר...ואז לאפות 40 דקות בחום 180 מעלות ( לחמם 10 דקות מראש את התנור)
שהעוגה יוצאת מהתנור לשפוך את הציפוי...( לשים את הציפוי בסיר ולערבב טוב עד להסמכה)