לןגן

בצקניות או נוקדלי

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 30/12/2016 | 10:01
בצקניות או נוקדלי

תקציר המתכון: בצקניות כתוספת למנה עיקרית עם הגולש או העוף ברוטב או קציצות אבוחצרה ברוטב טעים וקל להכנה יש שאוכלים את זה עם קוטג' או גבינה לבנה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לטרוף את הביצים עם המלח

  2. להוסיף את הקמח בהדרגה תוך כדי ערבוב אם נוזלי מידי להוסיף עוד כף קמח בהדרגה

  3. עד לקבלת בצק חלק וכמעט נוזלי

  4. בסיר להרתיח מים עם מעט מאוד מלח

  5. להניח פומפייה על הסיר לשים את הבצק על הפומפיה ובעזרת כף לגרד את הבצק לתוך המים הרותחים

  6. לערבב שלא ייבדקו

  7. להוציא למסננת 2 דקות לאחר שצפים מעל המים