לןגן

עוגת בראוניז

מאת: אילנית גואברה, פורסם: 29/12/2016 | 23:30
עוגת בראוניז

תקציר המתכון: עוגת בראוניז מלאה בשוקולד ואגוזים וטעימה בדיוק כמו במסעדותתת👌🏽👌🏻

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לפזר מעל

אופן הכנה

  1. ממיסים 100 גרם שוקולד חלב עם אגוזים, 100 גרם שוקולד מריר, חמאה ונס קפה יחד ומערבבים לשוקולד

  2. מפרידים ביצים, מקציפים חלבונים עם סוכר ותמצית וניל לקצף חזק

  3. מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים, קמח, קקאו, מלח, סודה לשתייה ובסוף את השוקולד

  4. מעבירים לתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה

  5. מפזרים את השוקולד והאגוזים מעל ואופים בתנור שחומם *180 כ40 דקות

  6. מצננים חותכים לריבועים ושומרים בקופסא עם מכסה