מרק גריסים וירקות
מאת: מירי גולני, פורסם: 27/12/2016 | 20:37
תקציר המתכון:
מרק סמיך וטעים שמתאים לימי החורף הקרים
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 גזרים חתוכים לקוביות
-
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
-
בטטה או דלורית חתוכה לקוביות
-
1/2 - 3/4 כוס גריסי פנינה שטופים במסננת
-
שורש סלרי עם העלים
-
שורש פטרוזיליה עם העלים
-
2 כפות מרק עוף
-
לתבל במלח, פלפל
-
אפשר להוסיף מעט אטריות דקיקות -לא חובה. אני לא הוספתי.
-
בצל מוזהב
אופן הכנה
-
להזהיב בצל, להוסיף לסיר את כל המצרכים פרט לגריסים. להוסיף מים ולבשל כשעה על אש נמוכה
-
לטעום ולשפר טעמים. להוסיף את גריסי הפנינה ולבשל כחצי שעה נוספת. לבדוק שכל הירקות רכים