לןגן

מרק שעועית

מאת: לילך טייב, פורסם: 27/12/2016 | 16:14
מרק שעועית

תקציר המתכון: כשקררררר וגשום בחוץ עם מרק שעועית חם, נעים וטעים בבית! גם מאוד פשוט וקל להכנה.

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים בסיר את הבצל הקצוץ עם 2-3 כפות שמן עד להזהבה קלה.

  2. מוסיפים את העגבניות המגורדות ומבשלים מעט, כ-5 דקות, מערבבים מידי פעם. מוסיפים את השום והסלרי ומערבבים.

  3. מוסיפים את המים, רסק העגבניות, והשעועית ומערבבים. מוסיפים תיבול ומערבבים שוב.

  4. מכסים במכסה ומבשלים כשעה.

  5. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, מערבבים וממשיכים לבשל עוד 5 דקות נוספות. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.

  6. *אפשר להוסיף מים למי שרוצה פחות סמיך.

  7. חורף חם ובריא לכולם מלילך:)