לןגן

קציצות עוף בבצל

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 27/12/2016 | 14:48
קציצות עוף בבצל

תקציר המתכון: קציצות רכות ועסיסיות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קציצות חזה עוף בבצל

  2. 1 קילו

  3. חזה עוף טחון עים 1 בצל גדול מחולק לרבעים 1 תפוחי אדמה מחולק חצי חבילת פטרוזליה 2 שיני שום כול זה לטחון להוסיף 1 ביצה גדולה חצי כוס פירורי לחם רגילים לא זהבית או קמח מצה לתבל מלח פלפל מעט קינמון כפית כמון לגרד אגוז מוסקט מעט כף כרכום 2 כפות שמן ללוש היטב לתת מנוחה במקרר חצי שעה ...

  4. אחרי הקירור ליצור קציצות בעזרת ידיים רטובות ולטגן בכוס מים זה בסדר ולהוסיף 1/4 כוס שמן כפית כרכום לחמם ולשים קציצות עד צבע חום צהוב ולהפוך ...לשים במסננת.....

  5. לטגן 4 בצלים גדולים לשרוכים ארוכים עים 3 כפות שמן להוסיף כף גדושה סוכר חום לערבב ...לשים כפית קינמון כפית כרכום עד השחמה מממש להניח את הקציצות המטוגנות אחרי סינון... להוסיף כוס מים 3 כפות סויה מעט מרק עוף 1/4 כפית פלפל שחור גרוס.. לכסות ולנענע את הסיר ל10 דקות וזה מוכן עד גמר הנוזלים בהצלחה אורה...