לןגן

ממולאים אליפות עולם

מאת: יפה סייג, פורסם: 23/12/2016 | 20:02
ממולאים אליפות עולם

תקציר המתכון: טעים ברמות על

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצץ את הבצלים דק דק. 2 בצלים קצוצים לתחתית סיר הבישול עם שמן לטגן עד להזהבה.

  2. להוסיף פילפלים חריפים קצוצים ודלעת חתוכה, ועגבניות פרוסות. להוסיף 5 שיני שום קלופות

  3. 2 כפות גדושות רסק ו1/4 סיר מים ולבשל בלהבה גדולה. להוסיף כורכום ומלח .להוסיף עוד מים.

  4. במקביל בקערה שמים את האורז, העלים הקצוצים, פלפל שחור ומלח, אגוז מוסקט ובהרט ועגבניות שרי שכיווצנו אותם

  5. לתערובת בלחיצה. שמן ומערבבים טוב טוב.

  6. לוקחים בצל גדול בזהירות מוציאים את האמצע בעזרת סכין, ומוציאים עלה עלה של בצל וממלאים.

  7. מכינים את הגמבות או הפילפלים וממלאים.

  8. כאשר התערובת שבישלנו בתחילת הבישול, מוסיפים בזהירות את הממולאים. מבשלים כ 3/4 שעה.