לןגן

עוגת תפוזים קלאסית

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 23/12/2016 | 14:56
עוגת תפוזים קלאסית

תקציר המתכון: מתכון טעים...ומוצלח

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד ביצים.. ואת החלבונים להקציף עם כוס סוכר לקצף חלק וגמיש ולהעביר לקערה אחרת יבשה...ואת קערת המיקסר לשטוף ולשים בתוכה את החלמונים עם חצי הכוס הנותרת והסוכר וניל ולהקציף עד שתפוח...ואז לקחת את השמן והמיץ תפוזים ולהזרים לאט לאט לתוך הקערה עד שנגמר...ולהוסיף את הקמח והאבקת אפייה והקוקוס ולערבל טוב טוב לקחת 3 כפות מהקצף ולהוסיף ולערבל טוב....ואז להפסיק את פעולת המיקסר ואת הקצף שנותר נקפל בעדינות...לשמן תבנית 26 ולשפוך את התערובת וליישר...לאפות בחום 180 מעלות ל50 דקות.( תנור מחומםמראש 10 דקות)