לןגן

קיפודים מבשר ואורז עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 23/12/2016 | 00:09
קיפודים מבשר ואורז עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של ליהי לולו קרויץ!!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תערובת

אופן הכנה

  1. להכניס לקערה אורז, לשפוך על האורז מים רותחים לכסות עם ניילון נצמד

  2. להניח בצד כשעה- לא לבשל

  3. לתערובת הבשר: להכניס לקערה את כל המרכיבים ולערבב הכל

  4. ולהוסיף את פרורי הלחם ליצירת עיסה נוחה ליצירת כדורים

  5. ליצור בידיים רטובות כדורים בגודל כדור פינג פונג

  6. לסנן את האורז היטב ולהניח אותו על צלחת

  7. לגלגל את כדורי הבשר על האורז כך שיצפה את כל הבשר

  8. לשפוך מים רותחים כ-1/3 גובה הסיר

  9. להניח בסיר את המסננת

  10. לרפד אותה בכמה עלי שמיר או כרוב

  11. להניח את הכדורים

  12. לסגור את המכסה

  13. לבחור תוכנית ידנית (PRO)

  14. מכוונים ל 130 מעלות למשך ל 15 דקות לאדות עד שהאורז מוכן

  15. להגיש חם בתאבון!

  16. למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.לפרטים ושאלות 6182*