לןגן

קציצות דגים

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 22/12/2016 | 18:01
קציצות דגים

תקציר המתכון: קציצות דגים ברוטב מיזרחי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קציצות דגים ברוטב של דגים..

  2. חצי קילו נסיכת הנילוס וחצי קילו דג טונה

  3. אפשר מכול דג...

  4. 1 בצל בינוני

  5. 4 שיני שום

  6. חופן כוסברה

  7. חופן פטרוזיליה

  8. 1/2 כפית פלפל שחור

  9. 1 כפית מלח

  10. 1 כף כמון

  11. 1 כפית פפריקה מתוקה

  12. 1 ביצה

  13. 4 כפות פירורי לחם או לחם סחוט ...לא פירורית מוכנה

  14. אופן ההכנה......

  15. טוחנים את הדגים עם השום ,הבצל,כוסברה ופטרוזילה.

  16. מתבלים בכל התבלינים עפ"י הרשימה,מערבבים היטב ,משמנים את הידיים וצרים כדורי דג ,מעבירים למקרר עד לחצי שעה למנוחה ..

  17. רוטב...

  18. לטגן 5 שיני שום עם עם 4 כפות שמן להוסיף 1 גמבה אדומה לערבב ולהוסיף חופן כוסברה להנמיך להבה לתבל מלח כף פפריקה תמיד אפשר להוסיף פפריקה חריפה 1/4 כפית כרכום 1/4 כפית כמון קורט מרק עוף פרוה להוסיף כוס וחצי מים שזה רותח ליצור קציצות בעזרת ידיים משומנות לתוך הרוטב לפזר שוב 1/2 כוס כוסברה קצוצה לא לערבב בעזרת כף להשקות את הקציצות מלמעלה ולבשל עד גמר הנוזלים.....בהצלחה אורה....