לןגן

סלט ארטישוק ופטריות

מאת: מירי גולני, פורסם: 20/12/2016 | 12:35
סלט ארטישוק ופטריות

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים לסלט

מצרכים לרוטב

אופן הכנה

  1. חותכים את תחתיות הארטישוק לפרוסות.

  2. מוסיפים לקערה עם הארטישוק את הפטריות השטופות ואת שיני השום הקצוצות.

  3. מערבבים את מצרכי הרוטב, טועמים ומוסיפים מלח, פלפל וחרדל עד שטעים.

  4. יוצקים את הרוטב על הסלט.

  5. אפשר להכין את הסלט גם יום לפני ההגשה.

  6. את אגוזי הקשיו מפזרים על הסלט, לפני ההגשה.