סלט ארטישוק ופטריות
מאת: מירי גולני, פורסם: 20/12/2016 | 12:35
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
מצרכים לסלט
-
3 קופסאות שימורים - לבבות ארטישוק
-
1 קופסת שימורים- פטריות שמפניון (לשטוף את הפטריות במסננת)
-
150 גר' אגוזי קשיו חצויים וקלויים
מצרכים לרוטב
-
1/2 קופסא שמנת להקצפה 38%
-
1/2 גביע שמנת רגילה 15%
-
אם רוצים אפשר להוסיף גם 1/2 כף מיונז (לא חובה)
-
1/2 חבילה שמיר קצוץ
-
2-3 כפיות חרדל דיזו'ן
-
2 שיני שום קצוצות דק
-
מלח, פלפל שחור
אופן הכנה
-
חותכים את תחתיות הארטישוק לפרוסות.
-
מוסיפים לקערה עם הארטישוק את הפטריות השטופות ואת שיני השום הקצוצות.
-
מערבבים את מצרכי הרוטב, טועמים ומוסיפים מלח, פלפל וחרדל עד שטעים.
-
יוצקים את הרוטב על הסלט.
-
אפשר להכין את הסלט גם יום לפני ההגשה.
-
את אגוזי הקשיו מפזרים על הסלט, לפני ההגשה.