לןגן

טבית חמין עירקי

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 18/12/2016 | 17:45
טבית חמין עירקי

תקציר המתכון: אין כמו טבית ביום חורף

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה רחבה שימם את האורז השטוף, מוסיפים את קוביות הבשר, קוביות העגבניות והתבלינים.

  2. מערבבים היטב עד לאיחוד החומרים.

  3. שוטפים את העוף וממלאים בחלק מהמילוי וסוגרים עם קיסמים.

  4. בסיר גדול ורחב שמים שמן ובצל קצוץ ומטגנים עד להזהבה.

  5. מטגנים קלות את העוף.

  6. את שארית האורז שנותרה מוסיפים לתוך הסיר, מוסיפים את המים מערבבים מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות.

  7. שמים בתנור אפיה בחום של 120 מעלות למשך כל הלילה או בפלטה של שבת.

  8. אפשר להוסיף ביצים כמספר הסועדים.

  9. טבית טעים טעים יאמי