לןגן

קציצות בשר ברוטב מטבוחה

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 18/12/2016 | 15:56
קציצות בשר ברוטב מטבוחה

תקציר המתכון: מתכון מוצלח וטעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עושים x על העגבניות שמים במים רותחים לחמש דקות קולפים וחותכים לקוביות קטנות

  2. מחממים שמן בסיר מוסיפים בצל פרוס דק

  3. ופלפל גמבה פרוסה דק מאדים מוסיפים את העגבניות ותבלינים

  4. ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות מאוד

  5. בינתיים מערבבים את הבשר עם הבצל המגורר הבצל המגורר פירורי לחם כוסברה פפריקה מלח פלפל שחור

  6. מערבבים טוב טוב יוצרים כדורים קטנים מכניסים לרוטב

  7. לפני שמורידים מהאש לבדוק טעמים לתקן אם יש צורך

  8. להוסיף כוסברה קצוצה

  9. בתיאבון