לןגן

לביבות תפוחי אדמה לטקס כרמזלי

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 18/12/2016 | 13:19
לביבות תפוחי אדמה לטקס כרמזלי

תקציר המתכון: מכינה במיוחד בחנוכה טעימים ופריכים

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולפים ומגרדים את תפוחי האדמה והבצל על פומפייה מערבבים וסוחטים את הנוזלים

  2. מוסיפים פירורי לחם ביצים מלח ופלפל שחור

  3. מערבבים היטב

  4. מחממים שמן ובעזרת 2 כפות מורידים את העיסה לתוך השמן כף אחר כף

  5. מטגנים משני הצדדים

  6. מגישים עם גבינה לבנה וסלט גדול