לןגן

קובה סלק

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 18/12/2016 | 11:34
קובה סלק

תקציר המתכון: קובה סלק מתכון טעים במיוחד מאימי ז"ל

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שטוח ורחב שמים את הסלק קלוף וחתוך לקוביות מוסיפים מים מיץ לימון מלח ונענע ומבשלים

  2. בינתיים מכינים את המילוי

  3. לתוך מחבת שמים בצל קצוץ קטן מטגנים מוסיפים את הבשר מלח ופלפל שחור ונענע ומערבבים עד שהבשר משנה את הצבע מתבשל

  4. למילוי פרווה

  5. מאדים את הבצל בשמן מוסיפים את יתר הירקות מערבבים מוסיפים מלח ופלפל

  6. הכנת הבצק

  7. בקערה שמים את הסולת מוסיפים מים הבצק אמור להיות רך ונעים אם יש צורך מוסיפים מעט מאוד מים לקבלת לבצק רך ונעים

  8. בקערה שמים מים להרטבת הידיים כשמכנים את הקובות

  9. מרטיבים את כפות הידיים בוצעים חתיכה מבצק הסולת משטחים על כף יד אחת ממלאים במילוי הרצוי סוגרים היטב מגלגלים בין הידיים ומעבירים לסיר המרק הרותח מבשלים כשעה

  10. בודקים טעמים

  11. מתקנים אם יש צורך

  12. בהצלחה