לןגן

עלי גפן

מאת: Sigal Malka-yedid, פורסם: 16/12/2016 | 21:00
עלי גפן

תקציר המתכון: מתכון חמצמץ שאוכלים כחטיף שנחטף ומתחסל מהר מומלץ להכין כמות כפולה

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל להוסיף את האורז הפטרוזיליה והתבלינים פלפל שחור ,כורכום,בהרת ומלח

  2. להוסיף חצי כוס מים ולבשל עשר דקות עד לספידת במים,לקרר מעט

  3. למלא את עלי הגפן לשים בקצה מעט אורז לסגור את הדפנות כמו מעטפה ולגלגל בצורת גליל מהודק היטב לסדר אותם בסיר בשורות צפופות,להוסיף את כוס המים ,מלח לימון ,הנענע, השום ואבקת מרק עוף. לבשל עד רתיחה ,להנמיך את האש ולבשל חצי שעה על אש קטנה.

  4. מומלץ לאכול קר