לןגן

קפתס

מאת: Sigal Malka-yedid, פורסם: 16/12/2016 | 19:41
קפתס

תקציר המתכון: מתכון לקציצות בשר מהבילות ברוטב חמוץ מתוק מהמטבח הסורי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את הבשר עם האגוזים והתבלינים להוסף את הביצים ללוש היטב בידים ,לתת מנוחה עשר דקות .לחמם מחבת עם שמן ולטגן קציצות גדולות בגודל גדור טניס ,להעביר את הקציצות לסיר עם המים המלח,מלח לימון, והסוכר ולבשל על אש קונה חצי שעה,להגיש על מצע אורז לבן.אפשר לשחק עם הלימון והסוכר להגיע לטעם האהוב של חמוץ מתוק ומיוחד .