לןגן

קובה סלק

מאת: Sigal Malka-yedid, פורסם: 16/12/2016 | 18:28
קובה סלק

תקציר המתכון: מתכון מנצח של אמא שלי הסורית הקובה יוצאת הכי רכה שיש

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

למעטפת הבצק

למילוי

לרוטב

אופן הכנה

  1. לשים בסיר גדול שמן לטגן בצל להוסיף את מי הסלק לקלף ולחתוך את הסלק לקוביות להוסיף למים להוסיף תבלינים וירק לבשל על אש גבוה

  2. בנתיים להכין קובה לערבב את חומרי הבצק ללוש לבצר לא יבש ולא דביק להוסיף מים לפי הצורך ולהניח בצד .לערבב את חומרי המלית ,לחלק את הבצק לכדורים קטנים בגודל כדור פינק פונג לחלק את המלית ליד כל כדור להניח חופן בשר ,לקחת כדור למעוך ולהניח בשר במרכז ולסגור את הקובה לגלגל לכדור להכין את כל הקובות ולהכניס אותם אחת אחר השניה לסיר מבעבע לנענע את הסיר ולא לערבב עם כף כדי שלא יתפרקו לבשל על אש קטנה חצי שעה עד 45 דקות עד הסמכת הרוטב,להגיש על מצע אורז לבן