לןגן

תבשיל בקר וירקות שורש ביין וסילאן עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 15/12/2016 | 00:20
תבשיל בקר וירקות שורש ביין וסילאן עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של עדי כמיסה!!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. צורבים את נתח הבשר בעזרת תוכנית טיגון (FRY) מכל הכיוונים עד לסגירה

  2. לאחר מכן מוסיפים את כל הירקות חתוכים גס

  3. מניחים מעל נתח הבשר כמה ענפי רוזמרין ושיני שום שלמות

  4. בקערה נפרדת מערבבים:

  5. 1/2 כוס יין

  6. 1/2 כוס סילאן

  7. 1 כוס ציר עוף

  8. מלח

  9. פלפל גרוס

  10. יוצקים מעל התבשיל ומביאים לרתיחה

  11. מבשלים בתכנית ידנית (PRO) כחצי שעה על 160 מעלות ומחכים שהנוזלים מעט יצטמצמו

  12. מתקנים תיבול בהתאם לטעם המועדף

  13. מעבירים לתוכנית בישול איטי (SLOW COOK) ל 6 שעות

  14. ולאחר מכן תכנית שבת (SABBAT) למשך כל הלילה

  15. בתאבון!

  16. לפרטים ושאלות 6182*