לןגן

עוגת שוקולד עסיסית

מאת: מירי גולני, פורסם: 14/12/2016 | 19:55
עוגת שוקולד עסיסית

תקציר המתכון: עוגה קלה להכנה, טעימה ועסיסית . ותודה לאריאלה גולדמן על המתכון המוצלח.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים לעוגה

מצרכים לציפוי העוגה

אופן הכנה

  1. עוגה : מערבבים בקערה את כל המצרכים הרטובים, פרט לקמח ולקקאו.

  2. את הקמח והקקאו מערבבים בכלי ניפרד ומוסיפים אותם לתערובת המצרכים הרטובים.

  3. יוצקים את התערובת ל-2 תבניות אינגליש קייק או לתבנית עגולה בקוטר 24.

  4. אופים בחום 175 בין 25 ל- 30 דקות . כשהקיסם יוצא פירורי/יבש = העוגה מוכנה.

  5. כשהעוגה יוצאת מהתנור - בעודה חמה (מחוררים עם קיסם) שופכים עלייה את ציפוי השוקולד.

  6. ציפוי שוקולד : ממיסים את מצרכי הציפוי בקערה במיקרוגל כ- 20 שניות. מוציאים את הקערה, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ושופכים על העוגה החמה.