לןגן

תבשיל חזה עוף וירקות ברוטב סויה עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 14/12/2016 | 12:48
תבשיל חזה עוף וירקות ברוטב סויה עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של CHEFBOOK!!!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולפים את תפוחי האדמה חותכים לפרוסות ומעבירים לקערה גדולה

  2. פורסים את השום ,חותכים את הבצל לרצועות ומוסיפים לתפוחי האדמה

  3. חותכים חציל לקוביות ומוסיפים

  4. חותכים את הפטריות לרצועות גסות ומוסיפים

  5. מנקים את חזה העוף מחלקים מיותרים, חותכים לקוביות גסות ומוסיפים לסיר

  6. מוסיפים 2 כפות שמן זית, 3 כפות סויה, 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק, חצי כף לימון, אורגנו, בזיליקום , מלח ומערבבים היטב

  7. מוסיפים את עלי הכוסברה טרייה

  8. מעבירים את התערובת לסיר הפנימי של המולטי קוקר

  9. מוסיפים 3/4 כוס מים ומערבבים

  10. מפעילים את הסיר על תוכנית ידנית "PRO" ומכוונים את הסיר על 45 דקות ו110 מעלות

  11. לוחצים על כפתור ה"START" ונותנים לסיר לעשות את שלו

  12. בינתיים מכינים את אורז לבן שישמש כבסיס המנה

  13. לאחר שהמנה והאורז מוכנים:

  14. מניחים אורז בצלחת עמוקה , מעליו את התבשיל עם מעט רוטב ושיהיה בתיאבון...

  15. אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת

  16. כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים