לןגן

תפו״א בסיגנון הודי עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 14/12/2016 | 00:34
תפו״א בסיגנון הודי עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של ליהי לולו קרויץ!!!

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תיבול

אופן הכנה

  1. הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:

  2. לחתוך לחצי ולקוביות גדולות את תפו״א

  3. לכוון את האיזי קוק ל- פריי 25 דקות על 160 מעלות

  4. להוסיף את השמן קנולה והזית

  5. לשפוך פנימה את תפוחי האדמה ולערבב.

  6. לבשל כ-5-7 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם

  7. לערבב הכל ביחד כחצי דקה

  8. לסגור את הסיר ולהמשיך לבשל כ-15- 20 דקות

  9. לפי הצורך, לערבב מידי פעם

  10. לבשל עד שתפוחי-אדמה רכים אך שומרים על צורתם

  11. לבסוף להוסיף השמיר או הפיטרוזיליה

  12. בתאבון!

  13. אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.

  14. כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.

  15. לפרטים ושאלות 6182*