לןגן

ספינג'

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 13/12/2016 | 18:36
ספינג'

תקציר המתכון: ספינג אורירי וקל כנוצה.

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב שמרים עם הקמח.

  2. להוסיף את יתר החומרים ו3 כוסות מים מלבד המלח.

  3. ללוש כשמתגבש לבצק להוסיף את המלח..

  4. להוסיף את יתר המים וללוש לבצק דביק ונוזלי..

  5. להעביר לקערה גדולה משומנת ללוש את הבצק ידני ולשמן מלמעלה..

  6. לכסות עם נילון..שמיכה מעל..

  7. התפחה עד הכפלת הנפח.

  8. להוריד אויר ושוב התפחה עד הכפלת הנפח..

  9. לחמם שמן בסיר עמוק..

  10. עם ידיים רטובות לקרוץ פיסת בצק בגודל כדור פינג פונג לעשות חישוק ולהזהיב מ2 צדדים

  11. להוציא לניר סופג..

  12. ולטבול עם סוכר..