לןגן

פלפלים ועגבניות ממולאים באושפלו וברוטב מרק עגבניות עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 13/12/2016 | 14:04
פלפלים ועגבניות ממולאים באושפלו וברוטב מרק עגבניות עם איזי קוק

תקציר המתכון: התכון של בקי&אורלי!!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אקסטרא תיבול

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:

  2. 1. בקערה מערבבים את תבשיל האושפלו עם מרק העגבניות.

  3. 2. מוסיפים את האקסטרא תיבול ומערבבים שוב, טועמים ומתקנים תיבול.

  4. 3. מברישים את קערת מכשיר המולטי-קוקר עם 1 כף שמן

  5. 4. ממלאים את העגבניות והפלפלים עם התערובת ומסדרים יפה בקערת המכשיר.

  6. 5. עם התערובת שנשארה מפזרים בין הפלפלים והעגבניות בין המרווחים ומסביב.

  7. מוסיפים קצת בכל צד ובין המרווחים את המים.

  8. מכסים את הפלפלים את העגבניות עם הכיפות שלהם.

  9. וסוגרים את מכסה מכשיר המולטי-קוקר.

  10. 6. במכשיר המולטי-קוק נבשל את המנה בשתי שלבי בישול בטמפ' וזמנים שונים:

  11. א. בוחרים בתוכנית ה-Pro ומכוונים לטמפ' של 105 מעלות ולזמן בישול של 30 דקות.

  12. ב. שוב לוחצים על לחצן ה-Pro ומכוונים לטמפ' של 150 מעלות לזמן בישול של 30 דקות.

  13. לוחצים על לחצן ה-Start להפעלת התוכניות.

  14. 7. בסוף זמן (שעה סה"כ) שתי התוכניות הסתיימו והמנה מוכנה, פותחים בזהירות את מכסה המכשיר, ומגישים באהבה.

  15. בתאבון!

  16. אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.

  17. כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.