קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
להקציף ביצים ללא הפרדה עם הסוכר בהדרגה..
לאחר שהקצף תפוח, להנמיך מהירות המיקסר,להוסיף את השמן המיץ וכל יתר המרכיבים...
לשמן תבנית גודל 24
ולצקת את התערובת
רצוי לשים בתחתית התבנית נייר אפיה שלא ינזל...
לאפות בחום 170 ולבדוק עם קיסם.
לאחר שהעוגה התקררה
ליצוק מסביב את הגנאש.
(לחמם שמנת מתוקה או צמחית בפולסים במקרו ולהכניס 100 גר שוקולד מריר ולערבב)
תהנו הילה🌸🌻💛
*כוס מדידה
אםשרי גם בתבניות אינגליש קייק.