תקציר המתכון: חמוצים משגעים סופר קלים להכנה , שמוכנים לאכילה באותו היום :)
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לשטוף היטב את כל הירקות .
לקלף את הגזרים ולחתוך אותם לרצועות דקות בשיפוע .
את הפלפל האדום והגמבה הירוקה לחתוך לרצועות בעובי בינוני .
לקלף את הקולורבי, לחצות את הקולורבי והשומר ולחתוך אותם לפרוסות דקות . את הפלפל הירוק החריף לחצות ולחתוך לרצועות דקות בשיפוע .
את הכרובית לפרק לפרחים בגודל בינוני ולהשרות במים עם מלח למשך כ-15 דקות ולשטוף .
לשטוף היטב את הלימונים , אחד מהם לקלף ואת שניהם לחתוך לפרוסות דקות .
את כל הירקות לשים בקערה גדולה מאוד / סיר ובקערית נפרדת להכין את התיבול .
לשים 2 כפות מלח , רבע כוס מיץ לימון וחצי כוס מים - לערבב היטב עד שנראה שהמלח ״נמס״ במים, לשפוך מעל הירקות ולערבב היטב - להדק היטב את תערובת הירקות ולערבב מדיי פעם - מוכן לאכילה באותו היום !
* ממליצה בחום להכפיל כמויות.
* נשמר עד שבוע וחצי במקרר