לןגן

אושפאלו כבש בנגיעות עדשים ירוקות עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 10/12/2016 | 14:40
אושפאלו כבש בנגיעות עדשים ירוקות עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של ליאת קאדר!!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תיבול

תערובת האורז

אופן הכנה

  1. הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:

  2. לטגן את הבצלים עם 4 כפות שמן, בתוכנית ידנית (PRO), על 160 מעלות עד להזהבה

  3. להוסיף 2 גזרים חתוכים גפרורים או קצוצים ולטגן כ2 דקות נוספות

  4. להעביר לקערה ולהניח בצד

  5. להעביר לסיר האיזי קוק כ10-12 חתיכות כבש לבישול( החלק של השוק כשהוא חתוך ע״י הקצב)

  6. לתבל עם מלח, פלפל מקאלף , כפית שמן

  7. לערבב ולטגן בתוכנית ידנית (PRO) על 160 מעלות כ12 דקות כשהמכסה סגור תוך כדי ערבוב, כפעמיים שלוש

  8. הכנת תערובת האורז לערבב ביחד:

  9. 2 כוסות, גזר והבצל שטוגנו קודם, שום, עדשים ירוקים ולהוסיף את תיבול התערובת לערבב היטב

  10. לצקת את התערובת על כל הכבש שבסיר.

  11. להוסיף 4.5 כוסות מים רותחים (ניתן להוסיף מספר שיערות זעפרן עם המים הרותחים, משדרג).

  12. לבשל בתוכנית ידנית (PRO) על 100 מעלות עד לאידוי, כשעה

  13. לבדוק עם הכף אם מוכן ואם צריך להוסיף מעט מים אז להוסיף ושוב אידוי קצר.

  14. להגיש ולהתענג מארוחת מלכים טעימה וחגיגית וקלה להכנה❤️😍👌🏻😋

  15. בתאבון!

  16. אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.

  17. כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות

  18. תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.

  19. לפרטים ושאלות 6182*