לןגן

עוגת פרג

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 10/12/2016 | 06:44
עוגת פרג

תקציר המתכון: עוגת פרג רכה עסיסית וגבוהה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב..

  2. את החלמונים להקציף עם כוס סוכר נוספת.

  3. להוסיף את השמן בזרם דק..ולהמשיך להקציף.

  4. להוסיף סוכר וניל ואת יתר החומרים לערבב שלא יהיו גושים.

  5. לקפל את הקצף בתנועת קפול לחלמונים.

  6. לשמן סיר פלא לשפוך את המסה.

  7. תנור שחומם מראש על 180 מעלות.

  8. 40 או 45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.