לןגן

עוגת תותים וקצפת

מאת: Nurit Paz, פורסם: 09/12/2016 | 23:35
עוגת תותים וקצפת

תקציר המתכון: מתכון טעים מרשים והכי כייף שהוא פשוט להכנה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בסיס לעוגה

לקרם

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים במהירות בינונית - גבוהה כאשר מתחיל להיות קצף לבן להוסיף כוס סוכר.

  2. אחרי שמתקבל קצף יפה להוסיף לאט חלמונים. להוסיף שמן לאט לאט להוסיף קמח אבקת אפיה וסוכר וניל לערבל מספר דקות.

  3. לשמן תבנית 26 או חד פעמית בינונית.

  4. לאפות 35 דקות על 180 מעלות.

  5. לאחר האפיה לצנן.

  6. להכין קרם למרוח מעל העוגה (להשאיר מקום לתותים ולג'לי).

  7. לסדר מעל תותים ולשים במקרר

  8. להכין ג'לי ולשפוך מעל התותים ולהחזיר למקרר.

  9. בהצלחה 🌷