לןגן

קראמבל תפוחים עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 09/12/2016 | 18:24
קראמבל תפוחים עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של CHEFBOOK!!!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנה עם המולטי קוקר של איזי קוק:

  2. הכנת התערובת:

  3. קולפים את התפוחים, חותכים לקוביות גסות ומעבירים לקערה.

  4. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים על מנת שקוביות התפוחים יספגו את הטעםהכנת

  5. הקראמבל:

  6. שמים בקערה חמאה וסוכר ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.

  7. מוסיפים את הקמח ומעבבים עד קבלת פירורים,

  8. חשוב לא לערבב הרבה כדי לא ליצור בצק במקום פירורים במידה וערבבתם יותר מידי פשוט תוסיפו מעט קמח.

  9. מוסיפים את הפירורים לתערובת התפוחים ומערבבים היטב.

  10. מכניסים את התערובת לסיר האיזי קוק ומפעילים את תוכנית העוגה (cake) במולטי קוקר על 40 דקות.

  11. לאחר שהעוגה מוכנה מוציאים אותה מהסיר והופכים על צלחת, מצצצנים מעט, קורצים עיגולים בעזרת רינג (או חותכים לריבועים) מוסיפים כדור גלידה ואבקת סוכר ובתאבון...

  12. אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.

  13. כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel עד שתצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין..

  14. לפרטים ושאלות 6182*.