לןגן

לחם שום

מאת: אתי ממן, פורסם: 08/12/2016 | 18:40
לחם שום

תקציר המתכון: לחם שום או שום דבר

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת הבצק - בקערת מיקסר וו לישה מערבבים קמח עם שמרים, מוסיפים אבקת אפיה, סוכר שמן זית, מים, לקראת סוף הלישה מוסיפים מלח, מתפיחים חצי שעה, מחלקים את הבצק לארבעה חלקים, מרדדים על משטח משומן מעט, מעבירים לתבנית עגולה, בעזרת גלגלת חותכים לרצועות.

  2. מורחים שמן זית, מפזרים מלח, שום, פיטרוזליה (או אורגנו), אופים 160 מעלות כחצי שעה, מוציאים מהתנור ומרססים שמן זית..