לןגן

פלפל ממולא בשרי

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 07/12/2016 | 11:53
פלפל ממולא בשרי

תקציר המתכון: מנה נהדרת עם ארומה מיוחדת

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פילפל ממולא בשרי

  2. לרוקן פילפלים מכול הצבעים למלא ....כ8 פלפלים

  3. מילוי לטגן בשר טחון חצי קילו עים מעט שמן להוסיף בצל קצוץ ולהמשיך לטגן לתבל מלח פלפל שחור גרוס כף רסק עגבניות מעט קינמון רבע כפית פפריקה מעט תבלין פרגיות לערבב ...

  4. לבשל 2 כוסות אורז עים הבשר המטוגן להוסיף סלרי קצוץ ולהמשיך לבשל עד תום....

  5. לצנן למלא לסדר בסיר או בתבנית לתנור.....להכין רוטב רסק עגבניות כוס וחצי מים מלח 3 כפות שמן פלפל שח ור גרוס כף סוכר מיץ מלימון נגיעת פפריקה מתוקה לשפוך על הפילפלים ולבשל עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב אפשר להוסיף עוד מים אם רוצים ליותר רוטב אני אוהבת יבש בהצלחה ובתאבון אורה.....