לןגן

מרק קרם תרד עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 06/12/2016 | 01:30
מרק קרם תרד עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של איזי קוק!!!

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה עם המולטי קוקר של איזי קוק:

  2. מפשירים את התרד, מעבירים אותו למסננת וממתינים עד שכל המים יוצאים.

  3. חותכים את הבצלים והעגבניות לקוביות בגודל 1 ס”מ.

  4. מכניסים לקערה את כל המצרכים (מלבד השמנת) ומוסיפים מלח ופלפל שחור,

  5. אגוז מוסקט ומים. סוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- ' Soup ' .

  6. מכוונים לשעה 1.

  7. מבשלים עד לסיום התוכנית.

  8. מוסיפים את השמנת ומערבבים עד לקבלת מרקם רך ואחיד.

  9. בתאבון!

  10. אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.

  11. כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.

  12. לפרטים ושאלות 6182*