לןגן

מרק פטריות עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 06/12/2016 | 01:07
מרק פטריות עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של איזי קוק!!!

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:

  2. חותכים את הפטריות, תפו"א, הבצלים והגזרים לקוביות בגודל 1.5 ס”מ.

  3. שופכים לתוך הקערה את השמן, ומוסיפים את הגזרים, הבצלים ותפו”א.

  4. סוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- ' Fry ' ומכוונים ל 10 דקות.

  5. לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" ע"י לחיצה ארוכה על

  6. לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

  7. מוציאים את הירקות ומעבירים אותם לכלי אחר.

  8. מכניסים לתוך הקערה את הפטריות החתוכות ומוסיפים ציר עוף/מים, מלח ופלפל

  9. שחור ופטרוזיליה. מערבבים היטב וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- 'Soup'

  10. מכוונים לשעה 1, 40 דקות לפני סיום התוכנית מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב.

  11. מוסיפים את הירקות ומערבבים היטב.

  12. בתאבון!

  13. אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.

  14. כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.

  15. לפרטים ושאלות 6182*