לןגן

אורז עם ירקות

מאת: Dalia Nagosa Almya, פורסם: 05/12/2016 | 18:35

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב לטגן את הבצל , להוסיף את שאר הירקות למעט השום, לערבב ולטגן 3 דק׳ עד שהירקות מתרככים מעט, להוסיף שום ולערבב, להוסיף מים רותחים + אבקת מרק , מלח ופלפל להביא לרתיחה ולהנמיך את הלהבה למשך 20 דק׳ ואחרי שמכבים את האש להשאיר ל10 דק׳ נוספות.