לןגן

כרובית שלמה בתנור

מאת: שושי מזרחי, פורסם: 05/12/2016 | 15:09
כרובית שלמה בתנור

תקציר המתכון: מצויין וקוצר מחמאות

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להוריד מהכרובית את העלים הירוקים.

  2. לשלוק את הכרובית בסיר עם מים רותחים ומלח כ-7 דקות.

  3. להוציא את הכרובית להניח על תבנית אפיה. לפזר מעל הכרובית מלח ופלפל שחור.

  4. להכין בצלוחית קטנה את השמן זית ואבקת מרק בצל ולערבב היטב. למרוח את הכרובית היטב בתערובת ולהכניס לתנור ולאפות כשעה (עד שמקבל צבע יפה). להגיש לשולחן על צלחת הגשה את הכרובית השלמה.