לןגן

פיטריות ממולאות בבשר במעטפת בצק עלים

מאת: שושי מזרחי, פורסם: 05/12/2016 | 14:52
פיטריות ממולאות בבשר במעטפת בצק עלים

תקציר המתכון: מתכון שווווווהההה

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים פטריות שמפניון טריות ומורידים להם את "הרגליים".

  2. במחבת לטגן 2 בצלים קצוצים, להוסיף את הבשר טחון ולטגן. להוסיף תבלינים: מלח, פלפל שחור ובהרת.

  3. למלא את הפטריות בבשר. מעל הפטריה להניח רצועות בצק עלים. למרוח ביצה ושומשום ולאפות על חום 180 מעלות.

  4. ניתן להגיש עם רוטב פיטריות