תקציר המתכון: מנה חגיגית שקוצרת אין סוף מחמאות
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קשה מאוד
לטגן במחבת:
3 בצלים פרוסים
2 חבילות פטריות טריות חתוכות
אחרי שמזהיב מעט להוסיף:
חופן צנוברים
2 חבילות ערמונים בוואקום חתוכים לחצי
תבלינים:
מלח, פלפל, מעט אגוז מוסקט
2 כוסות אורז - להרתיח כ-5 דקות בסיר עם מעט שמן ומלח. לשטוף ולסנן
לרפד בנייר אפיה תבנית פיירקס עם מכסה- לפזר את תערובת הבצלים והפטריות מעל להניח את האורז המסונן להוסיף 2 כוסות מים רותחים לכסות במכסה של הפיירקס ולאפות כשעה וחצי על חום 180 מעלות. להפוך את האורז על צלחת הגשה שטוחה.
בהצלחה