לןגן

אורז עם ערמונים

מאת: שושי מזרחי, פורסם: 05/12/2016 | 14:44
אורז עם ערמונים

תקציר המתכון: מנה חגיגית שקוצרת אין סוף מחמאות

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קשה מאוד

מרכיבים

אחרי שמזהיב מעט להוסיף

אופן הכנה

  1. לטגן במחבת:

  2. 3 בצלים פרוסים

  3. 2 חבילות פטריות טריות חתוכות

  4. אחרי שמזהיב מעט להוסיף:

  5. חופן צנוברים

  6. 2 חבילות ערמונים בוואקום חתוכים לחצי

  7. תבלינים:

  8. מלח, פלפל, מעט אגוז מוסקט

  9. 2 כוסות אורז - להרתיח כ-5 דקות בסיר עם מעט שמן ומלח. לשטוף ולסנן

  10. לרפד בנייר אפיה תבנית פיירקס עם מכסה- לפזר את תערובת הבצלים והפטריות מעל להניח את האורז המסונן להוסיף 2 כוסות מים רותחים לכסות במכסה של הפיירקס ולאפות כשעה וחצי על חום 180 מעלות. להפוך את האורז על צלחת הגשה שטוחה.

  11. בהצלחה