לןגן

פאי שוקולד חלווה (ללא מרגרינה)

מאת: לילך טייב, פורסם: 04/12/2016 | 23:51
פאי שוקולד חלווה (ללא מרגרינה)

תקציר המתכון: תתחילו לאכול בריא ובכיף...

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לפאי

למילוי השוקולד

לעיטור ופיזור מעל לפאי

אופן הכנה

  1. הכנת הפאי: מנפים את הקמח לתוך קערה, מוסיפים את השמן ואבקת הסוכר ומערבבים לתערובת פירורית.

  2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים ולשים לקבלת בצק רך ונעים.

  3. משטיחים את הבצק בתבנית פאי, מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את הפאי עד להזהבה, כ-15-20 דקות.

  4. הכנת מילוי השוקולד:

  5. ממיסים שוקולד עם הריצ', מערבבים לקבלת נוזל שוקולד מבריק. יוצקים על הפאי המוכן, מחזיקים את הפאי משני צידיו ומטלטלים לכל הכיוונים בזהירות, כדי שהשוקולד יצפה את כל הפאי באופן שווה ואחיד.

  6. לעיטור וטעם מושלם: מפזרים את פירורי החלווה מעל לשוקולד, למי שיש חלווה מסולסלת, מפזרים את החלווה המסולסלת באופן שווה על כל העוגה, החלווה המסולסלת נותת מראה יותר מרשים לעוגה.

  7. תהנו מכל ביס, באהבה רבה לילך:)