לןגן

מרק חרירה

מאת: איזי קוק , פורסם: 02/12/2016 | 14:00
מרק חרירה

תקציר המתכון: המתכון של טלי עזרא מנהלת קבוצת סיר הסירים!!!

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:

  2. מגרדת שני בצלים ושני גבעולי סלרי במגרדת לתוך סיר עם 3 כפות שמן

  3. מוסיפה ארבע עגבניות מגורדות

  4. כוס עדשים(איזה שבא) אני הוספתי עדשים אדומות

  5. ושקית חומוס גרגירים של סנפרוסט

  6. ממלאה מים שיעברו את חצי הסיר מרתיחה מנמיכה ומתבלת

  7. מלח פלפל לבן

  8. כורכום

  9. פפריקה מתוקה ומעט חריפה

  10. כמון

  11. מרק עוף

  12. חופן כוסברה

  13. חופן פטרוזיליה

  14. בוחרת תוכנית מרק ("SOUP") ומכוונת ל שעה ו 25 דקות

  15. לבשל כשעה ולאחר שעה לקחת קערה לשים בה 3 כפות קמח ו3 מצקות מהמרק ולערבב היטב שלא יהיו גושים

  16. מוסיפה את זה למרק מערבבת וממשיכה לבשל לערבב מידיי פעם ולהוסיף מים רותחים אם המרק סמיך מידיי

  17. לאחר עוד רבע שעה להוסיף חופן גדול של אטריות ביצים דקות מיץ מרבע לימון לבדל עוד עשר דקות

  18. והטעם???? משובח!!!

  19. אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.

  20. כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.

  21. לפרטים ושאלות 6182*