לןגן

בצק שמרים

מאת: Sigal Malka-yedid, פורסם: 02/12/2016 | 12:06
בצק שמרים

תקציר המתכון: בצק נהדר מתאים למגוון מתכונים עוגות לחמים לחמניות פיתות פוקצות ועוד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס את כל המרכיבים לקערת מקיסר ללוש עשר דקות במהירות בינונית לקבלת בצק אחיד

  2. להוציא מבקערה ללוש מעט ביד להניח להתפחה כשעה להכפלת נפח

  3. לאחר שעה להוציא את האוויר לחלק לכדורים בערך 10 כדורים ולהתפיח שוב חצי שעה לאחר חצי שעה ליצור חלות או לחמניות או עוגות או פיתות או פוקצות להניח בתבנית להתפחה אחרונה עשר דקות ולאפות בחום 180 מעלות טורבו 20 דקות לאחר אפיה לצנן מכוסה במגבת לאחר מכן להכניס לשקית למנוע התיבשות