קציצות בשר עם גרגירי חומוס
מאת: נאוה מלכה, פורסם: 02/12/2016 | 10:37
תקציר המתכון:
קציצות בשר עם גרגרי חומוס ברוטב חריימה בטעם פיקנטי
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לקציצות.
-
חצי קילו בשר טחון.
-
בצל מגורד.
-
תפוח אדמה מגורד.
-
עלי כוסברה קצוצים..
-
מלח.
-
פלפל שחור.
-
אבקת מרק עוף.
-
בהרט..
-
2 כפות מים..
-
פירורי לחם לערבב לשים במקרר חצי שעה..
-
לרוטב..
-
שיני שום קצוצות מראש שלם..
-
פלפל אדום חתוך לרצועות.
-
פלפל חריף מנוקה מגרעינים חתוך לרצועות.
-
פלפל צילי יבש..
-
3 עגבניות קצוצות.
-
כוסברה קצוצה..
-
גרעיני חומוס של סנפרוסט מופשרים וחלוטים במים חמים..
-
מלח
-
פלפל שחור.
-
כף פפריקה מתוקה..
-
מי שאוהבת חריף אז להוסיף פפריקה חריפה.
-
חצי כפית כמון
אופן הכנה
-
בסיר רחב לשים מעט שמן להוסיף את שיני השום והפלפלים ולהזהיב.
-
להוסיף עגבניות תבלינים לכסות במים ולבשל רבע שעה..
-
להוסיף את גרגירי החומוס ואת הכוסברה לתת רתיחה..
-
את הקציצות לטגן ולהוסיף לסיר..
-
לתקן טעמים אם חסר נוזלים להוסיך לבשל 30 דקות נוספות על להבה נמוכה לעטר עם כוסברה..